бул. Васил Левски

Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
74
Етаж:
2
Етажност:
5
Цена:
97500€
Имоти София
Имоти София
Вид на имота:
Местоположение:
Квадратура:
31
Етаж:
0
Етажност:
4
Цена:
69990€